Φίμωση υπαλλήλου λόγω Facebook επιχειρεί η Εθνική Πινακοθήκη!

 

3wsol-ethniki-pinakothikiΠρωτοφανής πειθαρχική δίωξη εναντίον επιμελήτριας με 28χρονη υπηρεσία κινήθηκε με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Πινακοθήκης την περασμένη εβδομάδα!

Ως πρόσχημα φέρονται τα σχόλια που έκανε η επιμελήτρια τον Ιανουάριο του 2012, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αμέσως μετά τη διάρρηξη της Εθνικής Πινακοθήκης και την κλοπή 3 έργων τέχνης ανυπολόγιστης αξίας (ανάμεσα στα οποία και το “Κεφάλι γυναίκας” του Πάμπλο Πικάσσο).

Η κίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας ήρθε ως αποτέλεσμα των πρόσφατων εναγώνιων αιτήσεων της επιμελήτριας, η οποία είναι Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Εθνικής Πινακοθήκης, για ενημέρωση από τη διοίκηση σχετικά με την τήρηση υποχρεώσεων που αφορούν την ασφάλεια.

Ως απάντηση σε αυτές, δόθηκε αρχικά η εξαγγελία του προέδρου της Πινακοθήκης για έλεγχο εναντίον της αιτούσας και, τελικά, η παραπομπή της στο πειθαρχικό του Υπουργείου Πολιτισμού, όπου η επιμελήτρια αντιμετωπίζει ακόμη και το ενδεχόμενο της απόλυσης.

Τα φερόμενα παραπτώματα: αναξιοπρεπής συμπεριφορά, παραβίαση εχεμύθειας, χρήση υπηρεσιακών πληροφοριών για ιδιωτικό συμφέρον, χρήση “απρεπών εκφράσεων”.

Η επιμελήτρια αρνείται ότι η κριτική που άσκησε είχε τα παραπάνω στοιχεία και καταγγέλλει την αθέμιτη παρέμβαση στο απόρρητο των επικοινωνιών της, καθώς και την απόπειρα της διοίκησης να καταπνίξει την ελεύθερη έκφραση ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην Εθνική Πινακοθήκη.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η απόφαση εκδόθηκε από όργανο με κακή σύνθεση, χωρίς προηγούμενη ακρόασή της, κατά παράβαση της αρχής της αμεροληψίας και ζητά την άμεση αρχειοθέτησή της, ενώ επιφυλάσσεται να προσφύγει στα θεσμικά όργανα και στη Δικαιοσύνη για την πλήρη δικαίωσή της.

 

3wSOL.gr - Tech News Blog

Πηγή: elawyer

  Bug στο Facebook αυξάνει δυο-δυο τα Like σε ιστοσελίδες πότε-πότε Facebook Statistics, Καταγραφή δεδομένων συνολικού όγκου 500 terrabytes καθημερινά Facebook, Δεν είναι μόνο το ένα δισεκατομμύριο μέλη που μετράει… Facebook, Εσύ από πού διαλέγεις να μπαίνεις στο αγαπημένο σου κοινωνικό δίκτυο; Facebook, Ετοιμάζει location based mobile διαφημίσεις Facebook, Ξεπέρασε το 1 δισ. ενεργούς χρήστες Facebook: Δοκιμάζει δυνατότητα αυτόματου sharing φωτογραφιών Mark Zuckerberg: Διαψεύδει την ύπαρξη σχεδίων για Facebook κινητό SEO ανάλυση Tο Facebook υποχρεώνεται να δώσει στα μέλη του δικαίωμα εξαίρεσης από τις διαφημιστικές ανακοινώσεις Δήλωση – Προειδοποίηση στο Facebook Μετοχή Facebook, και η πτώση συνεχίζεται Οι διαφημίσεις στο facebook και τα fake account Πώς να επιλέξετε εσείς ποιο e-mail θα είναι ορατό στο Χρονολόγιό σας στο Facebook Τι θα κάνατε αν έκλεινε το Facebook; Το Dislike button που εμφανίστηκε στο Facebook είναι… απάτη γι΄αυτό προσοχή! Το Facebook εξοργίζει, αλλάζοντας το ορατό e-mail στο Χρονολόγιο των μελών του Φίμωση υπαλλήλου λόγω Facebook επιχειρεί η Εθνική Πινακοθήκη!

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης