Υπηρεσία παρακολούθησης της κατανάλωσης φυσικού αερίου online

 

3wsol-yphresia-parakolouthishs-katanaloshs-fysikou-aeriou-onlineH Vodafone και η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε. (ΕΠΑ Αττικής) συνεργάζονται και παρέχουν στον καταναλωτή φυσικού αερίου στην Αττική την καινοτόμο υπηρεσία τηλεμέτρησης Smart Ecometer για την άμεση παρακολούθηση και... ενημέρωση της κατανάλωσης φυσικού αερίου. 

Η υπηρεσία τηλεμέτρησης φυσικού αερίου είναι μία ολοκληρωμένησυνδρομητική υπηρεσία η οποία παρέχεται από την Vodafone και δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ενημερώνεται, μέσω Internet από μια ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα, αλλά και μέσω SMS, για την κατανάλωση Φυσικού Αερίου.

Όπως διευκρινίζει στο tech.in.gr η ΕΠΑ Αττικής δια της εκπροσώπου της κας Ράπτη, 

  • Το μηνιαίο κόστος της υπηρεσίας είναι 6€ και το κόστος για την προμήθεια της συσκευής τηλεμέτρησης (198€) είναι εφάπαξ.
  • Η συσκευή καλύπτει έως και δύο μετρητές τοποθετημένους στον ίδιο χώρο.
  • http://static.doldigital.net/webstatic/layout/themes/1/default/Media/News/Layout/bullet_orange.gif); background-position: -994px 0.5em; background-repeat: no-repeat no-repeat; ">Απευθύνεται σε πελάτες της ΕΠΑ Αττικής και
  • Δεν είναι προϋπόθεση ο ενδιαφερόμενος να είναι συνδρομητές της Vodafone για κινητή τηλεφωνία.
  • Περισσότερες πληροφορίες δημοσιεύονται στην διεύθυνση http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11152 (μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον εδώ)

Ο συνδρομητής της υπηρεσίας θα μπορεί, μέσω του τηλεπικοινωνιακού δικτύου της Vodafone και της ιστοσελίδας της υπηρεσίας στην διεύθυνση www.smartecometer.com, να έχει άμεση παρακολούθηση της κατανάλωσης Φυσικού Αερίου που πραγματοποιεί, με στατιστικά στοιχεία όπως μέση ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία κατανάλωση, σύγκριση καταναλώσεων αντίστοιχων περιόδων, να έχει πληροφόρηση με το ιστορικό τιμών φυσικού αερίου, την εκτίμηση του ύψους του λογαριασμού του σε μηνιαία βάση καθώς και προειδοποίηση σε περίπτωση κατανάλωσης σε μη αναμενόμενη περίοδο ή υπέρβασης του ορίου κατανάλωσης που ο ίδιος έχει ορίσει.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τη συσκευή τηλεμετρίας που εγκαθίσταται στον μετρητή παροχής φυσικού αερίου του χρήστη και μέσω του αξιόπιστου δικτύου μετάδοσης δεδομένων της Vodafone στέλνει τα δεδομένα που καταγράφονται από τον ηλεκτρονικό μετρητή στην κεντρική εφαρμογή της υπηρεσίας. Εκεί οι χρήστες έχουν πρόσβαση μέσω ενός απλού web browser και ευρυζωνικής σύνδεσης στο Internet από οποιονδήποτε προσωπικό υπολογιστή. 

 

3wSOL.gr - Tech News Blog

Πηγή: in.gr

Τεχνική υποστήριξη

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης