Το Facebook εξοργίζει, αλλάζοντας το ορατό e-mail στο Χρονολόγιο των μελών του

 

3wsol-facebook-orato-mailΈξαλλοι εμφανίζονται πολλοί χρήστες-μέλη του Facebook από την ξαφνική αλλαγή της ορατής διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους στο Χρονολόγιό τους. 

Ορατή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για... κάθε μέλος της υπηρεσίας είναι πλέον αυτή που παραχώρησε στα μέλη του το Facebook προ διετίας (και πιθανότατα όχι αυτή που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι).  Τα μηνύματα e-mail της μορφής [δημόσιο όνομα χρήστη]@facebook.com παραδίδονται στα Μηνύματα των μελών στο Facebook, αυξάνοντας την προσέλευση στην υπηρεσία (αφού, για να δείτε τα e-mail σας θα πρέπει να μπείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook).

Στα Στοιχεία Επικοινωνίας, κάθε μέλος του Facebook μπορεί να προσθέσει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαφόρων υπηρεσιών. 

Από τον Νοέμβριο του 2010, το Facebook παρέχει δική του υπηρεσία e-mail με το όνομα του χρήστη και κατάληξη facebook.com. 

Από τις 26 Ιουνίου 2012, η διεύθυνση αυτή έγινε η προεπιλεγμένη ορατή διεύθυνση e-mail στο Χρονολόγιο των χρηστών και έτσι, μπορεί κανείς να στείλει e-mail όταν γνωρίζει το όνομα του χρήστη  στο Facebook. 

Όμως, η υπηρεσία e-mail του Facebook δεν προωθεί αυτά τα e-mail στις άλλες διευθύνσεις που έχει καταχωρίσει ο χρήστης στο προφίλ του. Έτσι, ο χρήστης πρέπει να κάνει Login στο Facebook.com για να τα δει ως Μηνύματα Facebook.

Το γεγονός που προκάλεσε την οργή των μελών της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι η αλλαγή αυτή έγινε από την υπηρεσία, χωρίς την συναίνεση του χρήστη.

 

3wSOL.gr - Tech News Blog

Πηγή: in.gr

  Bug στο Facebook αυξάνει δυο-δυο τα Like σε ιστοσελίδες πότε-πότε Facebook Statistics, Καταγραφή δεδομένων συνολικού όγκου 500 terrabytes καθημερινά Facebook, Δεν είναι μόνο το ένα δισεκατομμύριο μέλη που μετράει… Facebook, Εσύ από πού διαλέγεις να μπαίνεις στο αγαπημένο σου κοινωνικό δίκτυο; Facebook, Ετοιμάζει location based mobile διαφημίσεις Facebook, Ξεπέρασε το 1 δισ. ενεργούς χρήστες Facebook: Δοκιμάζει δυνατότητα αυτόματου sharing φωτογραφιών Mark Zuckerberg: Διαψεύδει την ύπαρξη σχεδίων για Facebook κινητό SEO ανάλυση Tο Facebook υποχρεώνεται να δώσει στα μέλη του δικαίωμα εξαίρεσης από τις διαφημιστικές ανακοινώσεις Δήλωση – Προειδοποίηση στο Facebook Μετοχή Facebook, και η πτώση συνεχίζεται Οι διαφημίσεις στο facebook και τα fake account Πώς να επιλέξετε εσείς ποιο e-mail θα είναι ορατό στο Χρονολόγιό σας στο Facebook Τι θα κάνατε αν έκλεινε το Facebook; Το Dislike button που εμφανίστηκε στο Facebook είναι… απάτη γι΄αυτό προσοχή! Το Facebook εξοργίζει, αλλάζοντας το ορατό e-mail στο Χρονολόγιο των μελών του Φίμωση υπαλλήλου λόγω Facebook επιχειρεί η Εθνική Πινακοθήκη! App.net, Το Social Networking είναι εφικτό και χωρίς την ύπαρξη διαφημίσεων Red Bull Stratos, Η ελέυθερη πτωση του Felix Baumgartner μεταφράζεται σε ελεύθερη άνοδο των social media Η επιχειρηματικότητα στα social media με αριθμούς Ο κόσμος των Social Media για επιχειρήσεις

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης