Στην τελική φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το νέο 3G δίκτυο της WIND στο Λεκανοπέδιο Αττικής

3wsol-wind-logoΣτην τελική φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το νέο 3G δίκτυο της WIND στο Λεκανοπέδιο Αττικής με κάλυψη που φτάνει το 95%. Το νέο 3G δίκτυο της WIND λειτουργεί πλήρως σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής καλύπτοντας τους κατοίκους των πολυπληθέστερων δήμων του νομού. 

Από τα μέσα Σεπτέμβρη έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως το 3G δίκτυο στις περιοχές της Βουλιαγμένης, Βάρης, Κορωπίου, Καλυβίων Θορικού, Μαρκοπούλου και Κερατέας ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα και οι κάτοικοι της Βορειοανατολικής Αττικής θα απολαμβάνουν υψηλές mobile broadband ταχύτητες μέσα από το δίκτυο της WIND καθώς το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Ο εκσυγχρονισμός του 3G δικτύου της εταιρείας, που ξεκίνησε στα μέσα της περασμένης χρονιάς, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς όχι μόνο στην Αττική αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα προσφέροντας έως και 8 φορές πιο γρήγορο mobile internet στους συνδρομητές WIND καθώς και μοναδική ευρυζωνική εμπειρία. 

Τα μέχρι σήμερα στοιχεία δείχνουν πως οι συνδρομητές WIND, αξιοποιούν τις δυνατότητες και τις επιδόσεις που προσφέρει το νέο υπερσύγχρονο 3G δίκτυο της εταιρείας και έχει οδηγήσει σε σημαντική αύξηση στην κίνηση δεδομένων. Συγκεκριμένα στο Λεκανοπέδιο Αττικής η αύξηση άγγιξε το 166% μέσα σε ένα χρόνο, ξεπερνώντας τα 65Terra Bytes σε μηνιαία βάση.

 

3wSOL.gr - Tech News Blog

Πηγή: texnologia.gr

Copy - Dropbox style cloud με 20GB με το καλημέρα Microsoft, Ετοιμάζει το δικό της Windows Phone 8 smartphone; WIND: Cloud Web Backup για επαγγελματίες Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8 Ο Firefox 25 Beta 8 διαθέσιμος για download Παρουσιάστηκαν επίσημα τα Windows 8 Στην τελική φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το νέο 3G δίκτυο της WIND στο Λεκανοπέδιο Αττικής Τα Windows 8 To Go τρέχουν από USB σε συστήματα με Windows 7 Χωρίς “ακατάλληλα κάτω των 16″ το Windows 8 Marketplace

 

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης