Πώς να επιλέξετε εσείς ποιο e-mail θα είναι ορατό στο Χρονολόγιό σας στο Facebook

 

3wsol-facebook-orato-mail-epiloghΔεδομένη θεώρησε το μεγαλύτερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης την συναίνεση των μελών του στην αλλαγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλουν να δημοσιοποιούν στο Χρονολόγιό τους. Δείτε πως μπορείτε να αντιστρέψετε την τροποποίηση αυτή και να... λαμβάνετε τα e-mail σας στην διεύθυνση που πραγματικά χρησιμοποιείτε.

 

 

  • Από την σελίδα σας στο Facebook.com, επιλέξτε Ενημέρωση Πληροφοριών.
  • Κατεβείτε στην σελίδα, μέχρι να εντοπίσετε κάτω δεξιά την ενότηταΣτοιχεία Επικοινωνίας. Επιλέξτε Επεξεργασία.
  • Στην καρτέλα που ανοίγει, θα δείτε τις διευθύνσεις e-mail που έχετε προσθέσει στο σύστημα και θα δείτε σε ποιους είναι ορατή (στο εικονίδιο δεξιά, θα δείτε ότι είναι Δημόσια, ή ότι είναι ορατή μόνο στους Φίλους, με ή χωρίς εξαίρεση των γνωστών και άλλες επιλογές).
  • Δίπλα από το εικονίδιο αυτό, θα δείτε εάν η διεύθυνση e-mail είναι ορατή στο Χρονολόγιό σας ή όχι (ο κύκλος δηλώνει ότι είναι ορατή). Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε η διεύθυνση e-mail που σας παραχώρησε το Facebook (της μορφής [ονομα χρήστη]@facebook.com) είναι εκ προοιμίου ορατή στο Χρονολόγιο (εμφανίζεται στο Χρονολόγιο).
  • Επιλέξτε την διεύθυνση e-mail στην οποία θέλετε να λαμβάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλάζοντας αυτή την επιλογή (ορατή ή μη στο Χρονολόγιο).

 

3wSOL.gr - Tech News Blog

 Πηγή: in.gr

  Bug στο Facebook αυξάνει δυο-δυο τα Like σε ιστοσελίδες πότε-πότε Facebook Statistics, Καταγραφή δεδομένων συνολικού όγκου 500 terrabytes καθημερινά Facebook, Δεν είναι μόνο το ένα δισεκατομμύριο μέλη που μετράει… Facebook, Εσύ από πού διαλέγεις να μπαίνεις στο αγαπημένο σου κοινωνικό δίκτυο; Facebook, Ετοιμάζει location based mobile διαφημίσεις Facebook, Ξεπέρασε το 1 δισ. ενεργούς χρήστες Facebook: Δοκιμάζει δυνατότητα αυτόματου sharing φωτογραφιών Mark Zuckerberg: Διαψεύδει την ύπαρξη σχεδίων για Facebook κινητό SEO ανάλυση Tο Facebook υποχρεώνεται να δώσει στα μέλη του δικαίωμα εξαίρεσης από τις διαφημιστικές ανακοινώσεις Δήλωση – Προειδοποίηση στο Facebook Μετοχή Facebook, και η πτώση συνεχίζεται Οι διαφημίσεις στο facebook και τα fake account Πώς να επιλέξετε εσείς ποιο e-mail θα είναι ορατό στο Χρονολόγιό σας στο Facebook Τι θα κάνατε αν έκλεινε το Facebook; Το Dislike button που εμφανίστηκε στο Facebook είναι… απάτη γι΄αυτό προσοχή! Το Facebook εξοργίζει, αλλάζοντας το ορατό e-mail στο Χρονολόγιο των μελών του Φίμωση υπαλλήλου λόγω Facebook επιχειρεί η Εθνική Πινακοθήκη! App.net, Το Social Networking είναι εφικτό και χωρίς την ύπαρξη διαφημίσεων Red Bull Stratos, Η ελέυθερη πτωση του Felix Baumgartner μεταφράζεται σε ελεύθερη άνοδο των social media Η επιχειρηματικότητα στα social media με αριθμούς Ο κόσμος των Social Media για επιχειρήσεις

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης