Οι διαφημίσεις στο facebook και τα fake account

 

3wsol-facebook-logoΗ αλήθεια είναι πως είναι πώς όλοι σχεδόν το ξέραμε αυτό, και όσοι δεν το ξέραμε υποψιαζόμασταν πως «κάτι δεν πάει καλά». Έρευνα του BBC που δημοσιεύτηκε πρόσφατα εξετάζει με έναν – ομολογουμένως απλουστευτικό τρόπο – την επίδραση των fake accounts (που μπορεί να φτάνουν το 5-6% των χρηστών) πάνω στις social διαφημίσεις της πλατφόρμας.

Η έρευνα φυσικά βρήκε αρκετά προβλήματα στην… συλλογή των «like» από μια τυχαία εικονική (και μη υπαρκτή εταιρία) προκαλώντας θόρυβο σχετικά με το targeting των διαφημίσεων στο facebook (που συνεχώς αυξάνονται σε δημοφιλία).

Φυσικά η αλήθεια – όπως πάντα – είναι πολύ πιο περίπλοκη. Κανείς επιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του δεν θα εξαπέλυε μια «τυφλή» διαφήμιση στο facebook χωρίς να ορίσει σαφώς καθορισμένα κριτήρια για την τοποθέτηση της διαφήμισης και χωρίς φυσικά να έχει καθορίσει από την αρχή τι ακριβώς θα κάνει με τα Like που θα πάρει επάνω στην σελίδα του. Και αν κάνατε ‘ουψ!’ διαβάζοντας την τελευταία πρόταση, τότε μάλλον είναι καιρός να επανεξετάσετε την επικοινωνιακή στρατηγική σας μέσα απ’ τα social media.

 

3wSOL.gr - Tech News Blog

πηγή: techblog.gr

  Bug στο Facebook αυξάνει δυο-δυο τα Like σε ιστοσελίδες πότε-πότε Facebook Statistics, Καταγραφή δεδομένων συνολικού όγκου 500 terrabytes καθημερινά Facebook, Δεν είναι μόνο το ένα δισεκατομμύριο μέλη που μετράει… Facebook, Εσύ από πού διαλέγεις να μπαίνεις στο αγαπημένο σου κοινωνικό δίκτυο; Facebook, Ετοιμάζει location based mobile διαφημίσεις Facebook, Ξεπέρασε το 1 δισ. ενεργούς χρήστες Facebook: Δοκιμάζει δυνατότητα αυτόματου sharing φωτογραφιών Mark Zuckerberg: Διαψεύδει την ύπαρξη σχεδίων για Facebook κινητό SEO ανάλυση Tο Facebook υποχρεώνεται να δώσει στα μέλη του δικαίωμα εξαίρεσης από τις διαφημιστικές ανακοινώσεις Δήλωση – Προειδοποίηση στο Facebook Μετοχή Facebook, και η πτώση συνεχίζεται Οι διαφημίσεις στο facebook και τα fake account Πώς να επιλέξετε εσείς ποιο e-mail θα είναι ορατό στο Χρονολόγιό σας στο Facebook Τι θα κάνατε αν έκλεινε το Facebook; Το Dislike button που εμφανίστηκε στο Facebook είναι… απάτη γι΄αυτό προσοχή! Το Facebook εξοργίζει, αλλάζοντας το ορατό e-mail στο Χρονολόγιο των μελών του Φίμωση υπαλλήλου λόγω Facebook επιχειρεί η Εθνική Πινακοθήκη! App.net, Το Social Networking είναι εφικτό και χωρίς την ύπαρξη διαφημίσεων Red Bull Stratos, Η ελέυθερη πτωση του Felix Baumgartner μεταφράζεται σε ελεύθερη άνοδο των social media Η επιχειρηματικότητα στα social media με αριθμούς Ο κόσμος των Social Media για επιχειρήσεις

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης