Ο κόσμος των Social Media για επιχειρήσεις

 

3wsol-social-mediaΕίναι μεγάλη μου χαρά που ξεκινάμε σήμερα αυτήν την νέα στήλη στο Techblog με θέματα που θα αφορούν στα social media, στις εξελίξεις στον χώρο της επικοινωνίας στο internet, στο emarketing και το Search Engine Optimization (SEO), πάντα από την οπτική ματιά της επιχειρησιακής στρατηγικής.

Η κρίση στην Ελλάδα έχει ήδη στρέψει αρκετούς επιχειρηματίες στον χώρο του ίντερνετ και των προωθήσεων μέσα από εκεί, όμως η αλήθεια είναι πως ο τομέας μοιάζει με λερναία ύδρα και δεν είναι εύκολο ούτε να παρακολουθεί κανείς όλες τις εξελίξεις ούτε να μπορεί να επιλέξει ποια είναι τα σημαντικά και ποια όχι. Σκοπός μας από αυτή την στήλη θα είναι να ξεμπλέξουμε όσο γίνεται αυτή την κατάσταση, να ενημερώνουμε για τις σημαντικές εξελίξεις αλλά και να μπαίνουμε σε βάθος σε κάποια θέματα τα οποία θεωρώ πως χρειάζονται περισσότερο εξήγηση.

Μια προειδοποίηση όμως: ο χώρος των ηλεκτρονικών προωθήσεων είναι ρευστός και τίποτε δεν είναι γραμμένο στην πέτρα. Σε όλη την πορεία της συνεργασίας μου με το Techblog θα χαίρομαι να ακούω τις σκέψεις, ιδέες και αντιρρήσεις σας είτε μέσα από το Techblog και τις εκφράσεις του στα social media είτε και προσωπικά στο twitter μου @basileios και στο mail μου bfd [at] drolias.com.

Let the joy begin

Βασίλης Δρόλιας Bsc, DIC, PhD.

 

3wSOL.gr - Tech News Blog

Πηγή: techblog.gr

App.net, Το Social Networking είναι εφικτό και χωρίς την ύπαρξη διαφημίσεων Red Bull Stratos, Η ελέυθερη πτωση του Felix Baumgartner μεταφράζεται σε ελεύθερη άνοδο των social media Η επιχειρηματικότητα στα social media με αριθμούς Ο κόσμος των Social Media για επιχειρήσεις

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17

buttondriveme full Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

τηλέφωνο: 2117707211 (20 γραμμες) 

Fax: 211 7707212

κινητό: 6909496096

Skype: www.3wsol.gr

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης