Τέλος εποχής για το Google Videos

 

3wsol-google-videosΜε τη Google να έχει περισσότερες από 70 διαφορετικές υπηρεσίες, λογικό είναι κάποιες από αυτές ανά διαστήματα να διακόπτουν τη λειτουργία τους.

Είτε γιατί είναι πλέον παρωχημένες, είτε γιατί έχουν αντικατασταθεί από άλλες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Google Videos το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2005 αλλά με την εξαγορά του YouTube έπαψε πια να έχει πραγματικό λόγο ύπαρξης.

Βέβαια δεν είναι μόνο το Google Videos που βάζει στο ντουλάπι η εταιρία.

Παρέα πρόκειται να του κάνουν επίσης τα iGoogle, Google Mini, Google Talk Chatback και Google Symbian Search App.

Ειδικά σε ό,τι αφορά το iGoogle, οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν τα δεδομένα τους μέχρι την 1η Νοεμβρίου του επόμενου έτους.

 

3wSOL.gr - Tech News Blog

πηγή: xblog.gr

  Google Project Glass: Επίδειξη των γυαλιών με ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο! Google Smart Glove, Πατέντα που θα σε κάνει να βιώνεις φάσεις Minority Report Google+ Events και κανένα party δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο Google, Γερουσιαστής ζητά από την FTC να διερευνήσει τις νέες διαφημίσεις της Google με Φωτογραφίες χρηστών Google, Περισσότερες από 1.000 αιτήσεις λογοκρισίας από κυβερνήσεις Google: Μετά τη Γη, χαρτογραφεί τον βυθό της! SEO ανάλυση SEO Βελτιστοποίηση σε Site - eShop Πελατών μας Διαθέσιμη η έκδοση 6.9 των Google Maps για Android με δυνατότητα offline download η Google τιμωρεί τα site χωρίς SSL Οι πρώτες εντυπώσεις από το tablet Google Nexus 7 Πατέντα της Google δίνει πληροφορίες για το Project Glass Ποιον φοβάται το Google? Πρόστιμο-ρεκόρ αντιμετωπίζει η Google για το... Safari προσωπικών δεδομένων σε iPhone Τέλος εποχής για το Google Videos

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης