Πατέντα της Google δίνει πληροφορίες για το Project Glass

 


3wsol-project-glassΈχοντας το όνομα «Wearable heads-up display with integrated finger-tracking input sensor», το αίτημα ευρεσιτεχνίας της Google μας δίνει κάποιες επιπλέον πληροφορίες για την τεχνολογία αφής που θα χρησιμοποιήσει... η εταιρεία στα, πραγματικά πολυαναμενόμενα, Google Glasses.

Απ’ ό,τι προκύπτει λοιπόν, το trackpad αφής θα βρίσκεται στο πλάι των γυαλιών και θα είναι εξαιρετικά διακριτικό. Στο σχεδιάγραμμα μάλιστα που υποβλήθηκε παρουσιάζονται αρκετές από τις λειτουργίες που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν με αυτό.

3wsol-project-glass2

 3wSOL.gr - Tech News Blog

Πηγή: techit.gr

  Google Project Glass: Επίδειξη των γυαλιών με ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο! Google Smart Glove, Πατέντα που θα σε κάνει να βιώνεις φάσεις Minority Report Google+ Events και κανένα party δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο Google, Γερουσιαστής ζητά από την FTC να διερευνήσει τις νέες διαφημίσεις της Google με Φωτογραφίες χρηστών Google, Περισσότερες από 1.000 αιτήσεις λογοκρισίας από κυβερνήσεις Google: Μετά τη Γη, χαρτογραφεί τον βυθό της! SEO ανάλυση SEO Βελτιστοποίηση σε Site - eShop Πελατών μας Διαθέσιμη η έκδοση 6.9 των Google Maps για Android με δυνατότητα offline download η Google τιμωρεί τα site χωρίς SSL Οι πρώτες εντυπώσεις από το tablet Google Nexus 7 Πατέντα της Google δίνει πληροφορίες για το Project Glass Ποιον φοβάται το Google? Πρόστιμο-ρεκόρ αντιμετωπίζει η Google για το... Safari προσωπικών δεδομένων σε iPhone Τέλος εποχής για το Google Videos

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης