Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

google ssl bohthaei sto seoSSL ζητάει η Google

Σκοπός μας δεν είναι να σας τρομάξουμε, αλλά να σας ενημερώσουμε για τις σημαντικές αλλαγές που έγιναν. Δεν θα θελαμε σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί το site μας μη ασφαλές

ή, ακόμα χειρότερα, να “στολιστεί” με ένα κόκκινο, προειδοποιητικό σύμβολο κινδύνου, ή να πέσει στην κατάταξη του Google. Το ίδιο ισχύει για όλους μας!

Εδώ και καιρό θα έχετε αντιληφθεί πως τα SSL πιστοποιητικά είναι απολύτως απαραίτητα, τόσο για την ασφάλεια των επισκεπτών/ πελατών του site σας, όσο και για την καλυτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Η Google το 2014, έχει επισήμάνει ότι το HTTPS αποτελεί κριτήριο κατάταξης για τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σύμφωνα με την Google τo SSL δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Είναι απαραίτητο, ό,τι site κι αν έχετε! Αυτό γιατί ο Chrome, ο δημοφιλέστερος σε χρήση browser, από τον Ιανουαρίο σηματοδοτεί αρνητικά όσα sites δεν χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση, δεν έχουν δηλαδή ενεργό SSL πιστοποιητικό ασφαλείας. Στην συνέχεια ακολούθησε και ο mozilla firefox και αναμένετε και από τους υπόλοιπους browser να ακολουθήσουν. Ποτέ μέχρι τώρα οι συνδέσεις HTTP δεν είχαν χαρακτηριστεί ως “μη ασφαλείς”. Τα πράγματα, όμως, αλλάζουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να ενεργοποιήσουμε το SSL και στο δικό σας Site.

ssl

 

η Google τιμωρεί τα site χωρίς SSL - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης