Η Avast προειδοποιεί τους χρήστες για ψεύτικα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με Πληροφορίες παραγγελίας

Γράφτηκε από τον/την Super User.

avast-proeidopoiei

H επιχείρηση υπηρεσιών ασφάλειας Avast προειδοποιεί τους χρήστες της για την κυκλοφορία μιας νέας spam καμπάνιας, που διανέμει κακόβουλο λογισμικό και εκμεταλλεύεται το όνομα ...

της εταιρείας σε μια προσπάθεια να αυξήσει το ποσοστό επιτυχίας της.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν τίτλο “Τα στοιχεία παραγγελίας σας και πρόσθετες πληροφορίες” και υποτίθεται ότι προέρχονται από τη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τα ψεύτικα μηνύματα αναπαράγουν τα νόμιμα μηνύματα που αποστέλλονται από την Avast σε αυτούς που αγοράζουν άδειες χρήσης προϊόντων.

Η διαφορά είναι ότι ο αύξων αριθμός που αναφέρεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων της Avast. Επιπλέον, το επισυναπτόμενο αρχείο (avast-Antivirus-Order-Details.zip) δεν είναι στην πραγματικότητα ένα έγγραφο, αλλά ένα malware που ανιχνεύεται ως Win32: Malware [Gen].

Μέχρι την Τετάρτη, όταν δημοσιεύτηκε η προειδοποίηση, η Avast παρατήρησε πάνω από 12.500 δείγματα malware.

Αν λάβετε τέτοια μηνύματα, διαγράψτε τα αμέσως. Εάν έχετε ήδη ανοίξει το συνημμένο, να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει μολυνθεί.

3wSOL.gr - Tech News Blog 

Πηγή: Secnews.gr

Η Avast προειδοποιεί τους χρήστες για ψεύτικα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με Πληροφορίες παραγγελίας Τα καλύτερα Antivirus για Android

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης