Πίσω στο: Δείγματα Δουλειάς μας

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Episkeyh-laptop.gr

PDFΕκτύπωσηEmail
H 3wSOL.gr ανέλαβε την Κατασκευή Ιστοσελίδας και την προώθηση του έργου με χρήση SEO Ανάλυσης και Google Adwords.
Περιγραφή

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Episkeyh-laptop.gr

To Project

Η εταιρία 3wSOL.gr ανέλαβε τον σχεδιασμό και προώθηση της νέας διαδικτυακής παρουσίασης του Καταστήματος επισκευής Ηλεκτρονικών συσκευών στη Νίκαια. Στην Ιστοσελίδα θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις συσκευές που επισκευάζονται. 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ. Στο www.Episkeyh-laptop.gr  θα βρείτε Online Test για εξετάσεις οδήγησης μηχανής, αυτοκινήτου, φορτηγού, λεωφορείου ΤAXI αλλά και ΠΕΙ Φορτηγού - νταλίκας και ΠΕΙ Λεωφορείου.

Παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το κάθε πρόβλημα που μπορεί να σας παρουσιάζει η παιχνιδομηχανή, το laptop ή το PC σας και να δείτε μια μεγάλη γκάμα από μεταχειρησμένα ανταλλακτικά που είναι διαθέσημα πρως πώληση.

Με μοντέρνα σχεδίαση και φιλικό προς τον χρήστη το www.Episkeyh-laptop.gr πέτυχε του τον στόχο του.

Η κατασκευή της εταιρικης Ιστοσελίδας σας είναι το α και το ω για την σωστή ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στον απίστευτό και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του internet. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει τώρα είναι η ευκαιρία. Επωφεληθείτε απο την προσφορά μας για Κατασκευή Ιστοσελίδων με 400€.

      

 

SEO Βελτιστοποίηση

H 3wSOL.gr ανέλαβε την προώθηση του έργου με χρήση SEO Ανάλυσης και Google Adwords. Πέρα από αυτό δημιουργήσαμε για το project αποδοτικά banners για να προβάλλονται σε ιστοσελίδες με σχετικό περιεχόμενο και σελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας. 
Η ιστοσελίδα είναι SEO friendly και σαν συνολικό αποτέλεσμα έχει ποιοτικά εισερχόμενα κλικ απο αναζητήσεις στο
Google καθώς και αρκετούς νέους πελάτες που την βρίσκουν από εκεί.

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας: 

SEO Ανάλυση                seo
Google Adwords        google adwords2
Joomla CMS                  joomla-cms
Επισκευθείτε το             view-site
Joomla SEO by MijoSEF