Πίσω στο: Δείγματα Δουλειάς μας

Κατασκευή eShop - Ierofanths.gr

PDFΕκτύπωσηEmail
H 3wSOL.gr ανέλαβε την Κατασκευή eShop και την προώθηση του έργου με χρήση SEO Ανάλυσης.
Περιγραφή

Κατασκευή eShop - Ierofanths.gr

To Project

Η εταιρία 3wSOL.gr ανέλαβε τον σχεδιασμό, προώθηση και SEO ανάλυση της διαδικτυακής παρουσίασης του Κέντρου Χαρτομαντείας Ιεροφάντης. Ο Ιεροφάντης ασχολείται με αρκετά πράγματα πέρα από την χαρτομαντεία και το ηλεκτρονικό του κατάστημα έπρεπε να είναι μοναδικό. ΣτοeShop του θα τα βρείτε όλα του τα προϊόντα. 

 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ. Στο www.Ierofanths.gr  θα παρατηρήσετε ότι ακόμα και χωρίς να κάνετε εγγραφή θα μπορέσετε να παραγγείλετε σε 2 λεπτά.

 

Με μοντέρνα σχεδίαση, φιλικό προς τον χρήστη και ταχύτατο, το www.Ierofanths.gr πέτυχε του τον στόχο του

 

 

 

Η κατασκευή της εταιρικης Ιστοσελίδας σας είναι το α και το ω για την σωστή ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στον απίστευτό και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του internet. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει τώρα είναι η ευκαιρία. Επωφεληθείτε απο την προσφορά μας για Κατασκευή Ιστοσελίδων με 400€.
 
 
 
 

      

 

SEO Βελτιστοποίηση

H 3wSOL.gr ανέλαβε την κατασκευή του eshop καθώς και την SEO ανάλυσή του. Πέρα από αυτό δημιουργήσαμε για το project αποδοτικά banners για να προβάλλονται σε ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας. 
Η ιστοσελίδα είναι κατασκευασμένη με Joomla CMS, είναι SEO friendly και σαν συνολικό αποτέλεσμα έχει ποιοτικά εισερχόμενα κλικ απο αναζητήσεις στο 
Google καθώς και αρκετούς νέους πελάτες που την βρίσκουν από εκεί. 

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας: 

SEO Ανάλυση                seo
Κατασκευή eShop          eshop
Joomla CMS                   joomla-cms
Επισκευθείτε το              view-site
Joomla SEO by MijoSEF