Πίσω στο: Δείγματα Δουλειάς μας

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Paintball-Malakasa.gr

PDFΕκτύπωσηEmail
H 3wSOL.gr ανέλαβε την Κατασκευή Ιστοσελίδας και την προώθηση του έργου με χρήση Google Adwords.
Περιγραφή

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Paintball-Malakasa.gr

To Project

Η εταιρία 3wSOL.gr ανέλαβε τον σχεδιασμό και προώθηση της νέας διαδικτυακής παρουσίασης του Invader Paintball Park. Στην Ιστοσελίδα θα ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρει μεγαλύτερο πάρκο Paintball στην Ελλάδα, θα δείτε τον τιμοκατάλογο, φωτογραφείες και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε για να απολαυσετε το Paintball

Φυσικά στο www.Paintball-Malakasa.gr θα βρείτε άρθρα και συμβουλές σχετικά με το Paintball, newsletter για να είστε πάντα σε επαφή αλλά και για να λαμβάνετε μοναδικές προσφορές.

Με μοντέρνα σχεδίαση και φιλικό προς τον χρήστη το www.Paintball-Malakasa.gr πέτυχε του τον στόχο του.

 

 

Η κατασκευή της εταιρικης Ιστοσελίδας σας είναι το α και το ω για την σωστή ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στον απίστευτό και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του internet. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει τώρα είναι η ευκαιρία. Επωφεληθείτε απο την προσφορά μας για Κατασκευή Ιστοσελίδων με 400€.
 

      

 

SEO Βελτιστοποίηση

 

H 3wSOL.gr ανέλαβε την προώθηση του έργου με χρήση  Google Adwords. Πέρα από αυτό, δημιουργήσαμε για το project αποδοτικά banners για να προβάλλονται σε ιστοσελίδες με σχετικό περιεχόμενο και σελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας. 
Η ιστοσελίδα είναι κατασκευασμένη με
joomla, είναι SEO friendly και σαν συνολικό αποτέλεσμα έχει ποιοτικά εισερχόμενα κλικ από αναζητήσεις στο Google καθώς και αρκετούς νέους πελάτες που την βρίσκουν από εκεί. 

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας: 

Google Adwords         google-adwords2
Joomla CMS                  joomla-cms
Επισκευθείτε το             view-site
Joomla SEO by MijoSEF