Πίσω στο: Δείγματα Δουλειάς μας

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Paidotopos-Pitsiriki.gr

PDFΕκτύπωσηEmail
H 3wSOL.gr ανέλαβε την Κατασκευή Ιστοσελίδας.
Περιγραφή

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Paidotopos-Pitsiriki.gr

To Project

Η εταιρία 3wSOL.gr ανέλαβε τον σχεδιασμό της νέας διαδικτυακής παρουσίασης του Παιδότοπου – Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης PitsiRiki στα Καλύβια Αττικής. Στην Ιστοσελίδα θα ενημερωθείτε για τον παιδότοπο και τις δραστηριότητες του.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ. Στο www.Paidotopos-Pitsiriki.gr  θα βρείτε το πρόγραμμα για το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, τα events που οργανώνονται αλλά και θα ενημερώνεστε για θέματα γύρω από τα παιδιά .

Με μοντέρνα σχεδίαση και φιλικό προς τον χρήστη το www.Paidotopos-Pitsiriki.gr πέτυχε του τον στόχο του.

Η κατασκευή της εταιρικης Ιστοσελίδας σας είναι το α και το ω για την σωστή ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στον απίστευτό και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του internet. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει τώρα είναι η ευκαιρία. Επωφεληθείτε απο την προσφορά μας για Κατασκευή Ιστοσελίδων με 400€.
 

      

 

SEO Βελτιστοποίηση

H 3wSOL.gr ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας  με χρήση Joomla CMS. Πέρα από αυτό δημιουργήσαμε για το project αποδοτικά banners για να προβάλλονται σε ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας. 
Η ιστοσελίδα είναι SEO friendly, είναι κατασκευασμένη με Joomla CMS και σαν συνολικό αποτέλεσμα έχει ποιοτικά εισερχόμενα κλικ από αναζητήσεις στο Google καθώς και αρκετούς νέους πελάτες που την βρίσκουν από εκεί. 

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας: 

Joomla CMS                  joomla-cms
Επισκευθείτε το             view-site
Joomla SEO by MijoSEF