Πίσω στο: Δείγματα Δουλειάς μας

Κατασκευή eShop - Kapoulitsas-Outdoors.gr

PDFΕκτύπωσηEmail
H 3wSOL.gr ανέλαβε την Κατασκευή eShop και την προώθηση του έργου με χρήση SEO Ανάλυσης Google Adwords και Facebook Page administration.
Περιγραφή

Κατασκευή eShop - Kapoulitsas-Outdoors.gr

To Project

Η εταιρία 3wSOL.gr ανέλαβε τον σχεδιασμό και προώθηση της νέας διαδικτυακής παρουσίασης της Καπουλίτσας Outdoors. Η Εταιρία Εμπορεύεται είδη Airsoft, Σκοποβολής, Κυνηγίου, Ψαρέματος, Κατάδυσης, Tennis καθώς και Απομιμήσεις Όπλων. Στο eShop της θα βρείτε πάνω από 20.000 είδη, και εμπλουτίζεται συνεχώς. 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ. Στο www.Kapoulitsas-Outdoors.gr  θα βρείτε μια μεγάλη βάση άρθρων που θα μετατρέψει την ιστοσελίδα σε Portal. Το eShop μπορείτε να παρακολουθείτε και από τα Social Media, facebook, twitter, google+.

Με μοντέρνα σχεδίαση και φιλικό προς τον χρήστη το www.Kapoulitsas-Outdoors.gr πέτυχε του τον στόχο του

 

 

 

 

Η κατασκευή της εταιρικης Ιστοσελίδας σας είναι το α και το ω για την σωστή ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στον απίστευτό και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του internet. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει τώρα είναι η ευκαιρία. Επωφεληθείτε απο την προσφορά μας για Κατασκευή Ιστοσελίδων με 400€.
 
 
 
 

      

 

SEO Βελτιστοποίηση

H 3wSOL.gr ανέλαβε την προώθηση του έργου με χρήση SEO Ανάλυσης και Google Adwords. Πέρα από αυτό δημιουργήσαμε για το project αποδοτικά banners για να προβάλλονται σε ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας. 
Η ιστοσελίδα είναι κατασκευασμένο με Joomla CMS, είναι SEO friendly και σαν συνολικό αποτέλεσμα έχει ποιοτικά εισερχόμενα κλικ απο αναζητήσεις στο 
Google καθώς και αρκετούς νέους πελάτες που την βρίσκουν από εκεί. 

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας: 

SEO Ανάλυση                seo
Facebook Admin            facebook-admin
Google Adwords         google-adwords2
Joomla CMS                  joomla-cms
Joomla SEO by MijoSEF