Πίσω στο: Δείγματα Δουλειάς μας

Κατασκευή eShop - AutoMotorHouse.gr

PDFΕκτύπωσηEmail
H 3wSOL.gr ανέλαβε την Κατασκευή eShop και την προώθηση του έργου με χρήση SEO Ανάλυσης Google Adwords και Facebook Page administration.
Περιγραφή

Κατασκευή eShop - AutoMotorHouse.gr

To Project

Η εταιρία 3wSOL.gr ανέλαβε τον σχεδιασμό και προώθηση της νέας διαδικτυακής παρουσίασης της Auto Motor House A.E. Η Εταιρία κάνει εισαγωγή και πώληση χονδρική και λιανική μια τεράστιας γκάμας μηχανών και ATV καθώς και Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ, οπότε και το eShop του πρέπει να ακολουθήσει. Τώρα έχει κοντά στα 20000 προϊόντα και μεγαλώνει διαρκώς αφού καταχωρούμε 4000 προϊόντα κάθε μήνα. 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ. Στο www.AutoMotorHouse.gr  θα βρείτε πάνω από 245 εταιρίες του χώρου, ξεχωριστή είσοδο για τους μεταπωλητές με αρκετά προνόμια, newsletter και πολλά άλλα. Το eShopμπορείτε να παρακολουθείτε και από τα Social Media, facebook, twitter, google+.

Με μοντέρνα σχεδίαση και φιλικό προς τον χρήστη το www.AutoMotorHouse.gr πέτυχε του τον στόχο του

 

 

 

 

Η κατασκευή της εταιρικης Ιστοσελίδας σας είναι το α και το ω για την σωστή ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στον απίστευτό και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του internet. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει τώρα είναι η ευκαιρία. Επωφεληθείτε απο την προσφορά μας για Κατασκευή Ιστοσελίδων με 400€.
 
 
 
 

      

 

SEO Βελτιστοποίηση

H 3wSOL.gr ανέλαβε την προώθηση του έργου με χρήση SEO Ανάλυσης και την διαχείριση της σελίδας του στο Facebook - Facebook Page administration, στο twitter και στο google+. Πέρα από αυτό δημιουργήσαμε για το project αποδοτικά banners για να προβάλλονται σε ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας. 
Η ιστοσελίδα είναι κατασκευασμένο με Joomla CMS, είναι SEO friendly και σαν συνολικό αποτέλεσμα έχει ποιοτικά εισερχόμενα κλικ απο αναζητήσεις στο 
Google καθώς και αρκετούς νέους πελάτες που την βρίσκουν από εκεί. 

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας: 

SEO Ανάλυση                seo
Facebook Admin            facebook-admin
Google Adwords            google-adwords2
Joomla CMS                  joomla-cms
<div style="font-size: 11px;