Πίσω στο: Δείγματα Δουλειάς μας

Κατασκευή eShop - FastService.gr

PDFΕκτύπωσηEmail
H 3wSOL.gr ανέλαβε την Κατασκευή eShop και την προώθηση του έργου με χρήση SEO Ανάλυσης και Google Adwords.
Περιγραφή

Κατασκευή eShop - FastService.gr

To Project

Η εταιρία 3wSOL.gr ανέλαβε τον σχεδιασμό και προώθηση της νέας διαδικτυακής παρουσίασης της εταιρίας Fast Service Ε.Τ.Ε. Στο eShop τηςθα βρείτε υπηρεσίες όπως έκδοση Κοινοχρήστων, Διάθεση Πετρελαίου θέρμανσης, Συντήρηση και ανταλλακτικά Καυστήρα, Απεντόμωση, Πυρασφάλεια και Συντήρηση Πυροσβεστήρων, Κοινόχρηστα, Διαχείριση Πολυκατοικίας, Τμήμα Καθαρισμού και Πακέτα Εργασιών. 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ. Στο www.FastService.gr  θα βρείτε λεπτομερής περιγραφές των εργασιών, Newsletter για να μείνετε ενήμεροι για τις κατά καιρούς προσφορές καθώς και  χρήσιμα σχετικά άρθρα που μετατρέπουν την Ιστοσελίδατης εταιρίας σε πλήρες Portal.

Με μοντέρνα σχεδίαση και φιλικό προς τον χρήστη το www.FastService.gr πέτυχε του τον στόχο του.

 

 

Η κατασκευή της εταιρικης Ιστοσελίδας σας είναι το α και το ω για την σωστή ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στον απίστευτό και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του internet. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει τώρα είναι η ευκαιρία. Επωφεληθείτε απο την προσφορά μας για Κατασκευή Ιστοσελίδων με 400€.
 
 

      

 

SEO Βελτιστοποίηση

H 3wSOL.gr ανέλαβε την προώθηση του έργου με χρήση SEO Ανάλυσης και Google Adwords. Πέρα από αυτό δημιουργήσαμε για το project αποδοτικά banners για να προβάλλονται σε ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας. 
Η ιστοσελίδα είναι κατασκευασμένο με Joomla CMS, είναι SEO friendly και σαν συνολικό αποτέλεσμα έχει ποιοτικά εισερχόμενα κλικ απο αναζητήσεις στο
Google καθώς και αρκετούς νέους πελάτες που την βρίσκουν από εκεί.

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας: 

SEO Ανάλυση                seo
Google Adwords         google-adwords2
Joomla CMS                  joomla-cms