Πίσω στο: Δείγματα Δουλειάς μας

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Polyxoros-Keratsinioy.gr

PDFΕκτύπωσηEmail
H 3wSOL.gr ανέλαβε την Κατασκευή Ιστοσελίδας και την προώθηση του έργου με χρήση Google Adwords.
Περιγραφή

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Polyxoros-Keratsinioy.gr

To Project

Η εταιρία 3wSOL.gr ανέλαβε τον σχεδιασμό και προώθηση της νέας διαδικτυακής παρουσίασης του Πολυχώρος Κερατσινίου. το project δεν ήταν συνηθισμένο καθώς ο Πολυχώρος αποτελείτε από τον Παιδότοπο Μπομπιρες και την Αίθουσα Μπιλιάρδου eXtraBowl. Αποφασίστηκε να παρουσιαστούν και τα δύο στην ίδια  Ιστοσελίδακαι υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. 

Στο www.Polyxoros-Keratsinioy.gr  θα βρείτε  πληροφορίες, τιμές και τις παροχές και των 2 χώρων ξεχωριστά, καθώς και φωτογραφίες, προσφορές και Events.

Με μοντέρνα σχεδίαση και φιλικό προς τον χρήστη το www.Polyxoros-Keratsinioy.gr είναι άλλη μια ιστοσελίδα μας που πέτυχε του τον στόχο της.

 

Η κατασκευή της εταιρικης Ιστοσελίδας σας είναι το α και το ω για την σωστή ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στον απίστευτό και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του internet. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει τώρα είναι η ευκαιρία. Επωφεληθείτε απο την προσφορά μας για Κατασκευή Ιστοσελίδων με 400€.

      

 

SEO Βελτιστοποίηση

H 3wSOL.gr ανέλαβε την προώθηση του έργου με χρήση Google Adwords. Πέρα από αυτό δημιουργήσαμε για το project αποδοτικά banners για να προβάλλονται σε ιστοσελίδες με σχετικό περιεχόμενο και σελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας. 
Η ιστοσελίδα είναι κατασκευασμένη με
Joomla CMS, είναι SEO friendly και σαν συνολικό αποτέλεσμα έχει ποιοτικά εισερχόμενα κλικ από αναζητήσεις στο Google καθώς και αρκετούς νέους πελάτες που την βρίσκουν από εκεί. 

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας: 

Google Adwords         google-adwords2
Joomla CMS                  joomla-cms
Επισκευθείτε το             view-site
Joomla SEO by MijoSEF