Πίσω στο: Δείγματα Δουλειάς μας

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Karipis.gr

PDFΕκτύπωσηEmail
H 3wSOL.gr ανέλαβε την Κατασκευή Ιστοσελίδας και την προώθηση του έργου με χρήση SEO Ανάλυσης και Google Adwords.
Περιγραφή

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Karipis.gr

To Project

Η εταιρία 3wSOL.gr ανέλαβε τον σχεδιασμό και προώθηση της νέας διαδικτυακής παρουσίασης της Σχολής Οδηγών Καρίπη. Στην Ιστοσελίδα θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τους τύπους των αδειών οδήγησης, για το τι άδεια χρειάζεστε για κάθε όχημα καθώς και για το τι δικαιολογητικά χρειάζεται για να την αποκτήσετε. 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ. Στοwww.karipis.gr  θα βρείτε Online Test για εξετάσεις οδήγησης μηχανής, αυτοκινήτου, φορτηγού, λεωφορείου ΤAXI αλλά και ΠΕΙ Φορτηγού - νταλίκας και ΠΕΙ Λεωφορείου.

Παράλληλα μπορείτε να διαβάσετε και άρθρα σχετικά με την ασφάλεια και την οδική συμπεριφορά και ότι άλλο μπορεί να ενδιαφέρει έναν νέο οδηγό και όχι μόνο.

Με μοντέρνα σχεδίαση και φιλικό προς τον χρήστη τοwww.karipis.gr πέτυχε του τον στόχο του.

 

 

Η κατασκευή της εταιρικης Ιστοσελίδας σας είναι το α και το ω για την σωστή ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στον απίστευτό και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του internet. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει τώρα είναι η ευκαιρία. Επωφεληθείτε απο την προσφορά μας για Κατασκευή Ιστοσελίδων με 400€.
 
 

      

 

SEO Βελτιστοποίηση

H 3wSOL.gr ανέλαβε την προώθηση του έργου με χρήση SEO Ανάλυσης και Google Adwords. Πέρα από αυτό δημιουργήσαμε για το project αποδοτικά banners για να προβάλλονται σε ιστοσελίδες με σχετικό περιεχόμενο και σελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας. 
Η ιστοσελίδα είναι SEO friendly και σαν συνολικό αποτέλεσμα έχει ποιοτικά εισερχόμενα κλικ απο αναζητήσεις στο
Google καθώς και αρκετούς νέους πελάτες που την βρίσκουν από εκεί.

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας: 

SEO Ανάλυση                seo
Google Adwords         google-adwords2
Joomla CMS                  joomla-cms
Επισκευθείτε το             view-site
Joomla SEO by MijoSEF