Αξιολόγηση Χρήστη:  / 20
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Google+

 

Τι είναι το Site ή ιστοσελίδα.

 

Για να σας βοηθήσουμε να μπείτε στην ουσία του θέματος, ορίζουμε ως site την παρουσίαση  μιας επιχείρησης που πουλά προϊόντα ή υπηρεσίες από το Ιντερνετ. Δείτε το site σαν την βιτρίνα του καταστήματός σας, μια μεγάλη βιτρίνα. Ας πούμε ένα κατάστημα ρούχων.

Το site για ένα κατάστημα ρούχων, συμπεριλαμβάνει τη διακόσμηση του μαγαζιού, τα εμπορεύματα και μας δίνει την δυνατότητα να πληροφορήσουμε τους επισκέπτες και δυνητικούς πελάτες αναλυτικότερα από ότι θα κάναμε από κοντά, ανέξοδα και το βασικότερο χωρίς να τους μετακινήσουμε καν από το σπίτι ή το γραφείο τους. Επιπροσθέτως το site συμπεριλαμβάνεται στις διαφημιστικές προσπάθειες του επιχειρηματία να φέρει πελάτες στο κατάστημα και είναι από τους πιο στοχευμένους τρόπους διαφήμισης αφού ο επισκεπτης του site σας σίγουρα ενδιαφέρετε για τα προϊόντα σας. .

Τα «καθήκοντα» ενός site περιορίζονται στην παρουσίαση των προϊόντων, στη βοήθεια προς τον επισκέπτη να επιλέξει τα κατάλληλα αγαθά αλλά όχι στην οριστικοποίηση της παραγγελίας. Αν θέλετε οι επισκέπτες του site σας να μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα σας τότε θα πρέπει να σκεφτείτε την δημιουργία ενός eshop. Επειδή αυτά γίνονται στο internet και όχι στον δρόμο που εδρεύει το κατάστημά μας έχουμε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να πουλήσουμε αφού θα μας βρουν περισσότεροι πελάτες . Πελάτες οι οποίοι δεν θα πρέπει να είναι από τον δήμο μας, ούτε καν από την χώρα μας. Είναι στο χέρι σας να τους κάνετε πελάτες σας. διαβάστε εδώ τι είναι το eshop

Εμείς στην 3wSOL.gr κατέχουμε τους τρόπους προώθησης των προϊόντων σας, τους σωστούς τρόπους δημιουργίας και προώθησης του site σας και το ηλεκτρονικό εμπόριο και θα είμαστε μαζί σας για να σας συμβουλέψουμε.

Εμείς θα στήσουμε το site σας, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή παρουσίαση της επιχείρησής σας στο internet, θα σας επισημάνουμε κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξετε και κάποιες παγίδες που πρέπει να αποφύγατε για την σωστή λειτουργία του site σας και την διεύρυνση του πελατολόγιού σας.

 

Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

 

www. solutions
 
 
SEO Βελτιστοποίηση σε Site - eShop Πελατών μας Site Δημοσίευσης Ισολογισμών Site Δημοσίευσης Ισολογισμών Master Site Δημοσίευσης Ισολογισμών Simple Site Δημοσίευσης Ισολογισμών Simple+ Γιατί χρειάζομαι hosting Δείγματα Δουλειάς Επικοινωνία Επικοινωνία (2) Έχετε κατάστημα; Έχουμε την λύση. η Google τιμωρεί τα site χωρίς SSL Κατασκευή Site Κατασκευή Site (2) Κατασκευή Site σε εμάς; Γιατί; Κατασκευή Ιστοσελίδας Μετατροπή Site σε Responsive Μετατροπή ιστοσελίδας σε Δυναμική Τεχνική υποστήριξη Τι είναι δυναμικό Site - eShop Τι είναι η ιστοσελίδα Τι είναι το Web Hosting
Τι είναι η ιστοσελίδα - 4.5 out of 5 based on 20 votes
Joomla SEO by MijoSEF
Εισάγετε το domain name και δείτε αν είναι διαθέσιμο και στείλτε μας email στο info@3wsol.gr.
Domain Name :
Επιλογή όλων των τύπων
.com .net .info .org .eu .edu .gr

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης