Αξιολόγηση Χρήστη:  / 14
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Google+

 

Τι είναι το eShop ή ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Για να σας βοηθήσουμε να μπείτε στην ουσία του θέματος, ορίζουμε ως ηλεκτρονικό κατάστημα το ΣΥΝΟΛΙΚΟ σύστημα λειτουργίας μιας επιχείρησης που πουλά προϊόντα ή υπηρεσίες από το Ιντερνετ. Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα ως μια αναλογία ενός φυσικού καταστήματος. Ας πούμε ένα κατάστημα ρούχων.

Το συνολικό «σύστημα λειτουργίας» για ένα κατάστημα ρούχων, συμπεριλαμβάνει τη διακόσμηση του μαγαζιού, τα εμπορεύματα και την εξυπηρέτηση του πελάτη εντός του καταστήματος. Επιπροσθέτως συμπεριλαμβάνει, τις διαφημιστικές προσπάθειες του επιχειρηματία να φέρει πελάτες στο κατάστημα. Κι επίσης, ενσωματώνει τη διεκπεραίωσης μιας παραγγελίας, που ξεκινά από την επιλογή κάποιων προϊόντων και ολοκληρώνεται με την πληρωμή στο ταμείο και την έκδοση απόδειξης.

Το eShop, το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι ένα πρόγραμμα που διεκπεραιώνεται η παραγγελία, με ψηφιακό τρόπο. Είναι μεν ένα σημαντικό κομμάτι του «συστήματος λειτουργίας» ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά δεν ταυτίζεται με το κατάστημα, όπως πολλοί λανθασμένα πιστεύουν.

Τα «καθήκοντα» ενός  Shopping  cart περιορίζονται στην παρουσίαση των προϊόντων, στη βοήθεια προς τον επισκέπτη να επιλέξει τα κατάλληλα αγαθά και στην οριστικοποίηση της παραγγελίας. Επειδή όμως αυτά γίνονται στο internet και όχι στον δρόμο που εδρεύει το κατάστημά μας έχουμε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να πουλήσουμε αφού θα μας βρουν περισσότεροι πελάτες . Πελάτες οι οποίοι δεν θα πρέπει να είναι από τον δήμο μας, ούτε καν από την χώρα μας. Εμείς στην 3wSOL.gr κατέχουμε τους τρόπους προώθησης των προϊόντων σας και το ηλεκτρονικό εμπόριο και θα είμαστε μαζί σας για να σας συμβουλέψουμε. Παρόλα αυτά, η συνολική λειτουργία του ηλεκτρονικού σου καταστήματος, περιλαμβάνει ΚΑΙ τις προωθητικές ενέργειες που πρέπει να κάνετε ως επιχειρηματίες για να φέρετε τους καταναλωτές στο μαγαζί.

Εμείς θα στήσουμε το eshop σας, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή παρουσίαση της επιχείρησής σας στο internet, θα σας επισημάνουμε κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξετε και κάποιες παγίδες που πρέπει να αποφύγατε και θα σας προτείνουμε συνεργασίες για την σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και την διεύρυνση του πελατολόγιού σας. Αν το θέλετε μπορούμε να καταχωρίσουμε τα προϊόντα και της περιγραφές τους κατόπιν συνεννοήσεως. Δείτε εδώ τι είναι το Site

 

Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

 

www. solutions
 
 
Τι είναι το eShop - 5.0 out of 5 based on 14 votes
Joomla SEO by MijoSEF
Εισάγετε το domain name και δείτε αν είναι διαθέσιμο και στείλτε μας email στο info@3wsol.gr.
Domain Name :
Επιλογή όλων των τύπων
.com .net .info .org .eu .edu .gr

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης