Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Google+

 

Υπάρχει κάποιο κόστος συντήρησης, που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των πακέτων κατασκευής Ιστοσελίδων - eShop.

 

Όχι. Στα προϊόντα μας δεν υπάρχουν “κρυφά κόστη”. Δεν σας χρεώνουμε με κάποιο επιπλέον κόστος για τις βελτιώσεις ή συντηρήσεις που κάνουμε στο σύστημά μας που αποσκοπούν στην ομαλή λειτουργία του ιστότοπου ή του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Έτσι, θα πρέπει να γνωρίζετε πως πληρώνετε το συγκεκριμένο ποσό που έχει οριστεί για το κάθε πακέτο κατασκευής Site ή πακέτο κατασκευής eShop, και δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ κάποια έξτρα πληρωμή.

Στο κόστος κατασκευής Site και Eshop από την 3wSOL.gr είναι αυτό που αναγράφεται στις προσφορές μας και δεν χρειάζεται να προσθέσετε ούτε συμβόλαια, ούτε κάποιο άλλο κρυφό κόστος. 

 

Κατασκευή Site από την 3wSOL.gr

Κατασκευή eShop από την 3wSOL.gr

 

Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

 

logo small
 
 
SEO Βελτιστοποίηση σε Site - eShop Πελατών μας Site Δημοσίευσης Ισολογισμών Site Δημοσίευσης Ισολογισμών Master Site Δημοσίευσης Ισολογισμών Simple Site Δημοσίευσης Ισολογισμών Simple+ Γιατί χρειάζομαι hosting Δείγματα Δουλειάς Επικοινωνία Επικοινωνία (2) Έχετε κατάστημα; Έχουμε την λύση. η Google τιμωρεί τα site χωρίς SSL Κατασκευή Site Κατασκευή Site (2) Κατασκευή Site σε εμάς; Γιατί; Κατασκευή Ιστοσελίδας Μετατροπή Site σε Responsive Μετατροπή ιστοσελίδας σε Δυναμική Τεχνική υποστήριξη Τι είναι δυναμικό Site - eShop Τι είναι η ιστοσελίδα Τι είναι το Web Hosting
Υπάρχει κάποιο κόστος συντήρησης, που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των πακέτων κατασκευής Ιστοσελίδων - eShop - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης