Η Microsoft εξαγόρασε το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο Yammer

 

3wsol-microsoft-yammerΕπιβεβαιώθηκε η πληροφορία που έφερε την Microsoft να εξαγοράζει το Yammer.com, ένα κοινωνικό δίκτυο στο οποίο μετέχουν 200.000 επιχειρήσεις. Μάλιστα, η Microsoft επένδυσε για αυτό 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το ενδιαφέρον της Microsoft για... την Yammer θεωρείται δικαιολογημένο, καθώς το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο της δεύτερης μπορεί να προσθέσει το στοιχείο της κοινωνικής δικτύωσης στις λύσεις που προτείνει η Microsoft στους μεγάλους πελάτες της. 

Επιπλέον, το Yammer παρέχει ήδη υπηρεσίες που παρέχει και η Microsoft, όπως το λεγόμενο content collaboration που επιτρέπει την δημιουργία ενός κλειστού ομαδικού περιβάλλοντος εργασίας.

Η εφημερίδα Washington Post αναφέρει στον δικτυακό της τόπο ότι η Microsoft θα προσθέσει τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης του Yammer στο Office 365 και στο Sharepoint που απευθύνονται σε επιχειρήσεις. Η υπηρεσία θα συνεχίσει να παρέχεται και αυτόνομα, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Microsoft και το λογισμικό θα συνεχίσει να λειτουργεί σε iPhone και Android.

 

3wSOL.gr - Tech News Blog

Πηγή: in.gr

Microsoft, Ετοιμάζει το δικό της Windows Phone 8 smartphone; Διαγωνισμός «Δική σας η Επιχείρηση - Δική σας η Φήμη - Δική σας η Επιλογή» από τη Microsoft Εμπρηστική επίθεση στη Microsoft Hellas Η Microsoft εξαγόρασε το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο Yammer

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης