Εμπρηστική επίθεση στη Microsoft Hellas

 

3wsol-Microsoft hellasΤην ολοκλήρωση των ερευνών της αστυνομίας αναμένει η Microsoft Ελλάς προκειμένου να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την υπόθεση της εμπρηστικής επίθεσης που σημειώθηκε... την Τετάρτη 27/6/2012 στα γραφεία της στο Μαρούσι.

Άγνωστοι εισέβαλαν στις 03.40 τα ξημερώματα με ένα κλεμμένο βαν στον ισόγειο χώρο του κτηρίου της εταιρείας επί της Λεωφόρου Κηφισίας 221, στο Μαρούσι, και προκάλεσαν πυρκαγιά.

Από την έκρηξη και την πυρκαγιά καταστράφηκε το φορτηγάκι, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο ισόγειο και ελαφρότερες, κυρίως από τους καπνούς, στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Η Microsoft μετά το συμβάν έδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου, τις πρώτες πρωινές ώρες, το κτίριο της Microsoft στην Αθήνα δέχτηκε επίθεση από δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν με ένα βαν εντός της εισόδου του κτιρίου, ανάγκασαν τους δύο υπαλλήλους του προσωπικού ασφάλειας να εξέλθουν του χώρου και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο βαν.»

Το σίγουρο είναι ότι αυτοί που κρύβονται πίσω από την επίθεση, ήθελαν να εντυπωσιάσουν, αλλά δεν ήθελαν θύματα. Γι” αυτό απομάκρυναν τον φύλακα, ενώ χτύπησαν αργά τη νύχτα, την ώρα που στο κτίριο δεν υπήρχε κανένας από τα 125 άτομα που εργάζονται στην επιχείρηση.

Οι πληροφορίες λένε πως αυτό που προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν στην Αστυνομία είναι το δρομολόγιο που ακολούθησαν για να φύγουν από τη λεωφόρο Κηφισίας. Εκτιμούν πως υπήρχε ομάδα υποστήριξης μάλλον με 3 μοτοσυκλέτες και έτσι απομακρύνθηκαν από το σημείο προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Έτσι μέσω τον καμερών ρυθμίσεις της κυκλοφορίας προσπαθούν να εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις.

3wsol-Microsoft hellas-2

Η επίθεση των αγνώστων ένοπλων κουκουλοφόρων, ξεκίνησε στις 03:45 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι τρεις άγνωστοι άνδρες με την απειλή όπλων και φορώντας κουκούλες, έφτασαν με το κλεμμένο φορτηγάκι στα γραφεία της εταιρείας πληροφορικής στη λεωφόρο Κηφισίας 221.

Μόλις ο φύλακας τους είδε, έβγαλαν τα όπλα, τον διέταξαν να απομακρυνθεί και με την όπισθεν εισέβαλαν στο ισόγειο της εταιρείας. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και εξαφανίστηκαν. To κτίριο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά, η οποία έφτασε μέχρι τον τρίτο όροφο. Aστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν υπολείμματα από γκαζάκια μέσα στο κλεμμένο βανάκι.

 

3wSOL.gr - Tech News Blog

Πηγή: onair24.gr

Microsoft, Ετοιμάζει το δικό της Windows Phone 8 smartphone; Διαγωνισμός «Δική σας η Επιχείρηση - Δική σας η Φήμη - Δική σας η Επιλογή» από τη Microsoft Εμπρηστική επίθεση στη Microsoft Hellas Η Microsoft εξαγόρασε το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο Yammer

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης