Google+ Events και κανένα party δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο

 

3wsol-googleeventsΉταν κάτι που απουσίαζε από το Google+ και το Facebook είχε το πάνω χέρι. Αλλά από ό,τι φαίνεται όχι πια. Τα Google+ Events ήρθαν και ναι, είναι καλύτερα από την αντίστοιχη υλοποίηση του Mark. Γιατί το λέμε όμως αυτό;

Πατώντας να δημιουργήσει κανείς ένα event θα πρέπει να συμπληρώσει τα κλασικά, τοποθεσία, ημερομηνία κτλ. Θα προσκαλέσει τα άτομα που θέλει ακόμα και αν αυτά δεν ανήκουν στο Google+ (μέσω e-mail). Και όταν δημιουργήσει το event, αυτό θα προστεθεί στο Google Calendar του!

Κατά τη διάρκεια του event ξεκινάει το party. Και μιλάμε κανονικά για party καθώς η Google εκμεταλλευόμενη το Instant Upload που μπορεί να ενεργοποιηθεί στις συσκευές δίνει την δυνατότητα μέσω του Party Mode να ανεβάζεις φωτογραφίες από το event τη στιγμή που βγαίνουν. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στον δημιουργό του event, αλλά σε κάθε συμμετέχοντα! Στο τέλος θα μπορείς να έχεις χρονολογικά όλη τη δραστηριότητα και τις φωτογραφίες μαζεμένες! (Φυσικά μπορείς να προσθέσεις και άλλες).

Αφού τελειώσει το event, στην σελίδα του είναι συγκεντρωμένα τα highlights, δηλαδή οι φωτογραφίες με τα περισσότερα σχόλια ή +1s ώστε με μια ματιά να ξέρεις τι έγινε.

Για να μπείτε στο κλίμα δείτε τα παρακάτω βίντεο. Μήπως ήρθε η ώρα να φέρνετε τους φίλους σας στο G+;

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης