Anonymous εναντίον προγράμματος παρακολούθησης της Ε.Ε.

 

3wsol-anonymous-programa-parakolouthishsΜπορεί αν είχαμε αρκετό καιρό να ακούσουμε για τους Anonymous αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα ακτιβιστών-hackers έμενε με σταυρωμένα τα χέρια...

Έτσι πρόσφατα επανήλθε στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά όμως δεν έκανε κάποια επίθεση. Προτρέπει όμως τους λαούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης να στραφούν ενάντια στο πρόγραμμα Indect.

Συγκεκριμένα καλούν το κοινό σε μαζική διαμαρτυρία στις 28 Ιουλίου εναντίον του προγράμματος το οποίο έχει ως στόχο την ανάπτυξη τεχνολογίας που θα ανιχνεύει με αυτόματο τρόπο εγκληματικές απειλές, αναλύοντας την online δραστηριότητα των χρηστών αλλά και μέσω συστημάτων παρακολούθησης στην πραγματική ζωή.

Σύμφωνα με την οργάνωση, η υλοποίηση του Indect αποτελεί παραβίαση της ιδιωτικότητάς μας καθώς συλλέγει παράνομα τα προσωπικά μας δεδομένα.

 

 

3wSOL.gr - Tech News Blog

Πηγή: techit.gr

Anonymous εναντίον προγράμματος παρακολούθησης της Ε.Ε. anonymous, Eπίθεση στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών! Διαρροή εγγράφων άνευ προηγουμένου! anonymous, Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή εγγράφων του υπουργείου Εξωτερικών από τους Anonymous anonymous, Οι Anonymous εναντίον της Βουλής των Ελλήνων

Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης