Αξιολόγηση Χρήστη:  / 28
ΧειρότεροΚαλύτερο 

SEO ανάλυση - Search Engine Optimization

seo analysh siteΤο ότι κατασκευάσατε την Ιστοσελίδα  σας είναι το πρώτο σας βήμα στον κόσμο του internet, αλλά είναι αρκετό; Η άποψη ότι αυτό φτάνει δυστυχώς δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Το ότι φτιάξατε την Ιστοσελίδα σας και δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι χρήσιμο όσο το να τυπώσετε επαγγελματικές κάρτες και να τις αφήσετε στο συρτάρι του γραφείου σας. 

Η Ιστοσελίδα σας δεν είναι επαγγελματική κάρτα, είναι κάτι ζωντανό που μπορεί να σας φέρει πελάτες χωρίς να κάνετε τίποτα, μπορεί να γίνει ένας πωλητής που δουλεύει για εσάς 24 ώρες το 24ωρο φέρνοντας πελάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Το να το χρησιμοποιήσετε απλά για να πείτε στους πελάτες που γνωρίζουν ήδη για εσάς να μπουν να το δουν δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που μπορεί να κάνει η Ιστοσελίδα σας για εσάς.

Για να σας βρίσκουν από το internet πρέπει να προωθήσετε την Ιστοσελίδα σας. Η Προώθηση Ιστοσελίδων μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. 

3wsol site eshop bannerΤρόποι Προώθησης Ιστοσελίδων

  • καμπάνια Google Adwords
  • καμπάνια Facebook Ads 
  • διαφήμιση με Banner 
  • Email Marketing (Newsletter)
  • SEO Ανάλυση

καμπάνια Google Adwords

Προώθηση Ιστοσελίδας μέσω πληρωμένης διαφήμισης στα αποτελέσματα του Google. Πληρωμή ανά κλικ - CPC ή ανά προβολή στα  αποτελέσματα – CPV

Στο CPC - Πληρωμή ανά κλικ πληρώνουμε κάποιο ποσό όταν πατήσει κάποιος την διαφήμιση μας. Το κόστος διαφέρει ανάλογα με την μοναδικότητα τις λέξεις κλειδί - keyword που θα χρησιμοποιήσουμε και μπορεί να είναι από κάποια λεπτά του ευρώ μέχρι και 4,5 με 5€ ανά κλικ!

Στο CPV - προβολή στα  αποτελέσματα πληρώνουμε για να εμφανιστούμε στα αποτελέσματα αναζήτησης ελπίζοντας ότι το brand ή το προϊόν μας θα γίνει γνωστό. Εδώ δεν χρειάζεται να κάνει κλικ στην διαφήμιση μας κάποιος, απλά να εμφανιστεί στην σελίδα της αναζήτησής του. Το κόστος εδώ φυσικά και είναι πολύ μικρότερο μιας και είναι συμπληρωματική υπηρεσία.

Οι καμπάνιες Google Adwords μπορούν να φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα αλλά είναι κατά βάση ακριβές για την μέση Ιστοσελίδα και αξίζουν μόνο για ακριβά προϊόντα που μπορούν να απορροφήσουν στο κέρδος τους το κόστος της καμπάνιας.

καμπάνια Facebook Ads

Διαφήμιση στο facebook σε χρήστες που δεν είναι φίλοι μας ή fans τις σελίδας μας.

Το Facebook ads είναι μια σχετικά φθηνή διαφήμιση που προτείνεται ανάλογα με το τι θέλετε να προωθήσετε αφού το facebook έχει ένα πιο νεαρό σε ηλικία και πιο ανάλαφρο κοινό από το Google

Διαφήμιση με Banner

Πληρώστε ή ανταλλάξτε banner με ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας ή Ιστοσελίδες κοινού ενδιαφέροντος με το δικό σας.

Email Marketing (Newsletter)

Δημιουργία καμπάνιας μέσω email.

Υπάρχουν εταιρίες που θα στείλουν μηνύματα για εσάς σε δυνητικούς σας πελάτες. Καλός τρόπος για να φτάσετε σε άτομα που δεν σας γνωρίζουν.

σκεφτείτε τι κάνετε εσείς όταν λαμβάνετε τέτοια ενημερωτικά email από άγνωστες εταιρίες

Site Newsletter  

Κρατήστε επαφή με τους πελάτες σας και ενημερώστε τους για προσφορές, νέα προϊόντα ή άρθρα που μπορεί να τους ενδιαφέρουν.

To site newsletter μεταφέρει κόσμο στην Ιστοσελίδα σας και η εγγραφή είναι εθελοντική. Κάντε το!

 

seo analysis 3wsol smSEO- Search Engine Optimization

Το SEO είναι ο τρόπος μπορούμε να παραμετροποιήσουμε την Ιστοσελίδα σας για να βελτιώσουμε την κατάταξη του στις μηχανές αναζήτησης. 

Οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν έναν αλγόριθμο, ένα τρόπο να βαθμολογούν την Ιστοσελίδα σας, για να αποφασίσουν σε ποια θέση θα το κατατάξουν στα αποτελέσματα που, σε ποια σελίδα - θέση, θα σας παρουσιάσουν για το ερώτημα που κάνατε. 

Οι αλγόριθμοι αυτοί δεν είναι φυσικά δημοσιοποιημένοι αλλά βάση τις εμπειρίας μπορούμε να επηρεάσουμε - βελτιώσουμε αυτή την κατάταξη αλλάζοντας κάποια πράγματα στην Ιστοσελίδα σας, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά - Keywords που θα εμφανίζεστε στην αναζήτηση και να εγγυηθούμε ότι δεν θα αποκλειστείτε από τις μηχανές αναζήτησης λόγο λάθος πρακτικών SEO - Black Hat SEO.

Η βελτίωση της Ιστοσελίδας σας για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά είναι κάτι που πρέπει να γίνεται πολύ συχνά. Νέες Ιστοσελίδες εμφανίζονται, υπάρχοντες Ιστοσελίδες κάνουν χρήση κάποιας υπηρεσίας SEO ανάλυσης, οπότε η θέση σας ακόμα και αν είναι υψηλή στην κατάταξη δεν είναι διασφαλισμένη. Ζητήστε μας ένα δείγμα της μηνιαίας SEO ανάλυσης για την δική σας Ιστοσελίδα

Όλες οι Ιστοσελίδες και e-Shop που κατασκευάζουμε στην 3wSOL.gr είναι Search Engine Friendly, δηλαδή φιλικό με όλες τις γνωστές μηχανές αναζήτησης. Η δομή των Ιστοσελίδων που φτιάχνουμε είναι τέτοια, ώστε να βελτιώνει συνεχώς την αναγνωρισιμότητα του από τις μηχανές αναζήτησης. Μόλις δημιουργήσουμε την δικιά σας Ιστοσελίδα οι σύνδεσμοι που έχετε προσθέσει καταχωρούνται στις μηχανές αναζήτησης και το περιεχόμενο ανανεώνεται καθημερινά ώστε να είναι ανάλογο με τις τροποποιήσεις που μπορεί να κάνετε.

Κατασκευή Ιστοσελίδας από την 3wSOL.gr - Κατασκευή eShop από την 3wSOL.gr

Σύνοψη

  • H καμπάνια Google Adwords έχει αρκετά μεγάλο κόστος.
  • Hκαμπάνια Facebook Ads έχει κόστος και κάνει για συγκεκριμένες Ιστοσελίδες.
  • H διαφήμιση με Banner είναι ακριβή και θέλει αρκετό ψάξιμο για να βρείτε κάποια Ιστοσελίδα που να σας δίνει καλή σχέση κόστους - απόδοσης.
  • Το Email Marketing έχει μεγάλο κόστος και συνήθως κακή σχέση κόστους - απόδοσης.
  • Η SEO Ανάλυση είναι one off υπηρεσία με μικρό κόστος και η μηνιαία υπηρεσία συντήρησης έχει πολύ μικρό κόστος σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή προώθησης. Πάρτε τώρα προσφορά για την Ιστοσελίδα σας.

50% έκπτωση στο ετήσιο κόστος, για τον πρώτο χρόνο, στους ήδη υπάρχοντες καθώς και στους νέους πελάτες μας σε Ιστοσελίδες ή e-shop στην υπηρεσία SEO ανάλυσης, αφού η αρχική SEO ανάλυση έχει γίνει με την κατασκευή της Ιστοσελίδας.

 

Στην 3wSOL.gr όπως μπορούν να σας διαβεβαιώσουν και οι πελάτες μας μιλάμε πάντα με έργα:

Δείτε ΕΔΏ τα Δείγματα Δουλειάς μας στην SEO ανάλυση... 

Μην περιμένετε άλλο. επικοινωνήστε με την Εταιρία SEO που έχει αποτελέσματα, Τώρα

logo small

Με την υπηρεσία μηνιαίας SEO Ανάλυσης σας στέλνουμε μηνιαίες αναφορές με τις αλλαγές που κάνουμε στην Ιστοσελίδα σας καθώς και αναλυτικούς πίνακες με την πρόοδο των λέξεων κλειδιών - keywords της Ιστοσελίδας σας, όλα αυτά από 400 250€ το Χρόνο !!!

*Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% 

Google+

 SEO ανάλυση SEO Βελτιστοποίηση σε Site - eShop Πελατών μας SEO Βελτιστοποίηση σε Ιστοσελίδες - eShop Πελατών μας Δείγματα Δουλειάς Η εταιρία Κατασκευή Site (2) Τι μπορώ να κάνω για βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης - SEO

SEO ανάλυση - 4.9 out of 5 based on 28 votes
Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης