Αξιολόγηση Χρήστη:  / 41
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Κατασκευή Ιστοσελίδων με 400€*. Δώρο το domain name και το Hosting σε Ελληνικούς Servers.

Κατασκευή Ιστοσελίδων με 400€ με δώρο domain name και hosting, με SEO ανάλυση κατασκευής, απεριόριστες σελίδες, απεριόριστες φωτογραφίες και πάνω από όλα με την δυνατότητα να προσθέτετε ό,τι θέλετε και όποτε θέλετε με πολύ απλό και εύκολο τρόπο.

Μαζί θα φτιάξουμε μια δυναμική ιστοσελίδα, μια ιστοσελίδα που θα μπορείτε ευκολα, ακόμα και μετά την κατασκευή της να προσθέσετε μόνοι σας άρθρα, φωτογραφίες ή ότι άλλο θέλετε ή να αλλάξετε ήδη υπάρχοντα κείμενα. Μέσα στο κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας περιλαμβάνεται και μια 3ώρη εκπαίδευση. Θα διαλέξουμε την εμφάνιση, τα χρώματα και τις γραμματοσειρές και ότι άλλο χρειαστεί για να έχετε το αποτέλεσμα που σας αρέσει.

Στην Κατασκευή Ιστοσελίδων συμπεριλαμβάνετε η SEO ανάλυση κατασκευής και βοηθήματα για την ανάδειξη του Ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Συμπεριλαμβάνετε επίσης δήλωση σε πάνω από 70 μηχανές αναζήτησης καθώς και προβολή του Ιστοσελίδας, και τον προϊόντων σας, στο δικό μας δίκτυο προβολής σε facebook, google+, twitter, linkedin, wordpress,  Άλλες Ιστοσελίδεs κλπ.

Κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός, όπως και κάθε Ιστοσελίδα που φτιάχνουμε,  βασισμένη στις δικές σας ανάγκες. Προωθούμε αποτελεσματικά κάθε δουλειά μας ξεχωριστά για αυτό και έχουμε τόσους ευχαριστημένους πελάτες. Έχουμε υλοποιήσει έργα κατασκευής ιστοσελίδων, σε Joomladrupalwordpress και άλλα CMS και μπορούμε να σας προτείνουμε Ολοκληρωμένες λύσεις που αποδίδουν και σας ταιριάζουν.

Κατασκευή ΙστοσελίδωνΧαρακτηριστικά Ιστοσελίδας:

 • Σχεδιασμός και υλοποίηση δυναμικης Ιστοσελίδας,
 • Επιλογή από μια γκάμα εμφανίσεων και χρωμάτων
 • Προσφορά: Καταχώριση Domain (www.ONOMA.gr) συμπεριλαμβάνεται,
 • Προσφορά: Φιλοξενία Ιστοσελίδας διάρκειας 1 έτους συμπεριλαμβάνεται,
 • 10 εταιρικούς λογαριασμούς email,
 • Κουπόνι διαφήμισης στο google (google adwords) αξίας 75€,
 • Παρακολούθηση της επισκεψιμότητας της Ιστοσελίδας σας με το google analytics,
 • Απεριόριστες κατηγορίες,
 • Εκπαίδευση στην Χρήση της Ιστοσελίδας,
 • Έχετε κωδικούς για ενημέρωση,
 • Δήλωση σε 70 μηχανές αναζήτησης,
 • Τεχνική υποστήριξη,
 • Φιλικό προς το Google (SEO),
 • Φιλικό με τα Social Media,
 • Δυναμική Διαχείριση Περιεχομένου (CMS),
 • Ελληνικό Περιβάλλον Διαχείρισης.

Υπολογίστε την Τιμή Κατασκευής της Ιστοσελίδας σας εδώ.

Δεν σας νοικιάζουμε την δουλειά μας. Κατασκευάζουμε Δυναμικες Ιστοσελίδες και σας δίνουμε τους κωδικούς διαχειριστή. Τα χρήματα που παίρνουμε για την δουλειά μας τα παίρνουμε μια φορά. Κάθε χρόνο πρέπει να πληρώνετε την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας στο Internet που κοστίζει 60€ το χρόνο, σε ελληνικούς server  στο δίκτυο τις Otenet και χωρίς περιορισμό ταχύτητας ή όγκου. Φυσικά είστε ελεύθεροι να συγκρίνετε τις τιμές μας

Κατασκευή Ιστοσελίδας Τιμή

Όλα αυτά από 400χωρίς συμβόλαιο με τον χρόνο και χωρίς κρυφές χρεώσεις.
Μην περιμένετε άλλο. επικοινωνήστε μαζί μας Τώρα.

logo smallΑναθέστε την κατασκευή της Ιστοσελίδας σας στην εταιρεία κατασκευής Ιστοσελίδων με τα καλύτερα αποτελέσματα και κερδίστε τη φιλόξενιά για 1 χρόνο και την κατοχύρωση domain name για 2, συνολικής αξίας 100€ !!!

*Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% 

Κατασκευή Ιστοσελίδας σε εμάς; Γιατί;

Στο internet θα βρείτε πολλες Ιστοσελίδες, ποιες όμως είναι αυτες που πραγματικά «λειτουργούν»;

εταιρία Κατασκευής ιστοσελίδωνΗ Ιστοσελίδα μας δεν είναι η επαγγελματική μας κάρτα στο Internet, είναι ένας πωλητής που δουλεύει για εμάς 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να μας κάνει γνωστούς σε πελάτες που δεν μας γνωρίζουν και να πουλήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Πετυχημένη είναι μια Ιστοσελίδα που κάνει τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα.

Η Κατασκευή Ιστοσελίδων πλέον είναι παιχνίδι αλλά αρκεί να φτιάξει κάποιος μια σελίδα στο διαδίκτυο; Τη διαφορά την κάνει η κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και η γνώση και η εμπειρία της εταιρίας που θα εμπιστευτείτε την δικτυακή σας παρουσία.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιτυχημένη online παρουσία. Από την κατασκευή απλών ιστοσελίδων μέχρι την σύνθετη εταιρική παρουσία σας στο διαδύκτιο, τη διαφήμιση στο Google adwords, τη διαφήμηση στο Facebook και τη SEO ανάλυση της ιστοσελίδας σας για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, ενέργειες social marketing, κλπ. Χρησιμοποιούμε πάντα πρωτότυπες ιδέες και νέες τεχνικές, για να αναδεικνύονται αποτελεσματικά τα μηνύματα  των πελατών μας.

κατασκευή ιστοσελίδας

Η Ιστοσελίδα κατασκευάζεται σε ονομα με κατάληξη .gr , .com, .eu ή οτιδήποτε άλλο δικής σας ιδιοκτησίας, που μπορούμε και εμείς να αγοράσουμε για λογαριασμό σας. Επίσης σας παραδίδουμε επαγγελματικά emails τύπου info@site.gr, δηλώνουμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης και συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με τα google analytics και google webmaster tools για να έχετε πρόσβαση σε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία επισκέψεων, σε τιμές αντιστοιχες με μια απλή Φιλοξενία Ιστοσελίδας αλλού και όλα αυτά one off. Φτιάχνουμε την σελίδα σας στο κόστος που άλλοι χρεώνουν την ετήσια φιλοξενία στο internet.

Αναλαμβάνουμε από μια Κατασκευή Ιστοσελίδωνπου θα καταχωρήσετε απλά τα κείμενά σας, μέχρι και turn key solution που μπορούμε να αναλαμβάνουμε και την συνολική δημιουργία της ιστοσελίδας ή του eShop σας, να ανεβάσουμε όλο το υλικό και τα προϊόντα σας και  να κάνουμε εμείς νέες προσθήκες και αλλαγές, post στα social media με δικούς σας λογαριασμούς (πχ στην facebook σελίδα σας, στο twitter, στο google+ κλπ), να δημιουργήσουμε την διαφημιστική σας καμπάνια στο google adwords και στο Facebook την οποία παρακολουθούμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς και φυσικά την μηνιαία SEO ανάλυση  για να «πάρετε» ότι περισσότερο μπορείτε από την ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία που θα σας ετοιμάσουμε.

 

Με μια από τις καλύτερες τιμές τις αγοράς ανά έτος, σας παρέχουμε domain name, φιλοξενία δυναμικης ιστοσελίδας (hosting), και συνεχή υποστήριξη.
SEO Βελτιστοποίηση σε Site - eShop Πελατών μας Site Δημοσίευσης Ισολογισμών Site Δημοσίευσης Ισολογισμών Master Site Δημοσίευσης Ισολογισμών Simple Site Δημοσίευσης Ισολογισμών Simple+ Γιατί χρειάζομαι hosting Δείγματα Δουλειάς Επικοινωνία Επικοινωνία (2) Έχετε κατάστημα; Έχουμε την λύση. η Google τιμωρεί τα site χωρίς SSL Κατασκευή Site Κατασκευή Site (2) Κατασκευή Site σε εμάς; Γιατί; Κατασκευή Ιστοσελίδας Μετατροπή Site σε Responsive Μετατροπή ιστοσελίδας σε Δυναμική Τεχνική υποστήριξη Τι είναι δυναμικό Site - eShop Τι είναι η ιστοσελίδα Τι είναι το Web Hosting
 
Κατασκευή Ιστοσελίδας - 5.0 out of 5 based on 41 votes
Joomla SEO by MijoSEF

seo-analysh-site

kataskeyh-site-sthn-3wsol-gr-giati

exetekatasthma

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή eShop

Δείγματα δουλειάς - Κατασκευή Site

Είμαστε στην διάθεσή σας

Διεύθυνση:  Αναγνωσταρά 17,

Καλλιθέα, Τ.Κ 17672

buttondriveme full

κινητό: 6909496096

viber: 6909496096

Facebook: 3wSOL.gr

Χάρτης